علل و تشخیص سوزش ادرار در آقایان
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / مشکلات ادراری / علت و درمان سوزش ادرار در آقایان

علت و درمان سوزش ادرار در آقایان

درد یا سوزش دستگاه تناسلی در هنگام ادرار، که به این بیماری دیسوریا هم گفته می شود، و علامت درد، ناراحتی یا سوزش هنگام ادرار است. ممکن است در نواحی مجاری ادرار، یا به (ندرت) در بالای مثانه (لگن و زیر شکم) احساس شود. سوزش ادرار) (Dysuria یک مشکل شایع بین زنان است، اما ممکن است گاهی اوقات برای مردان هم اتفاق بیفتد. این مشکل مربوط به گروه سِنی خاصی نیست و می تواند در هر سنی ایجاد شود. احساس سوزش همراه با ادرار می تواند ناشی از عفونت (از جمله عفونت های مقاربتی یا STD مانند کلامیدیا و سوزاک) و شرایط غیر عفونی باشد، اما بیشتر آنها به دلیل عفونت باکتریایی دستگاه ادراری که مثانه را تحت تاثیر قرار می دهد ایجاد می شود.

اورولوژی یک تخصص در جراحی است که کار درمان بیماری های مربوط به دستگاه ادراری زن و مرد و اندام تناسلی مرد را برعهده دارد. همشهریان محترم! اگر به این دسته از بیماری ها مبتلا هستید با متخصص اورولوژی در اصفهان مراجعه نمایید.

غالباً با علائم دیگر عفونت ادراری(UTA) مانند دیزوری (ادرار دردناک) یا خون در ادرار ، همراه است و در صورت وجود عفونت ممکن است بعد از مقاربت در خانم ها ایجاد شود. حتما باید برای بررسی وضعیت و تشخیص مشکل به متخصص ارولوژی مراجعه کرد. سوزش ادرار عارضه ای شایع است و مشکل درصد قابل توجهی از مراجعیین ارولوژی محسوب می شود و در افرادی که سوزش ادرار دارند، این علائم را باید جدی بگیرند و به متخصص ارولوژی مراجعه کنند:

علت و درمان سوزش ادرار در آقایان

علل سوزش ادرار

دیگر علل سوزش ادرار عبارتند از :

تشخیص سوزش ادرار در آقایان

متخصص ابتدا سابقه پزشکی بیمار را بررسی می کند و از بیمار سولاتی درباره سلامت عمومی و تجربه های قبلی سوزش ادرار می پرسد که شامل اطلاعات درباره تکرار ادرار و سابقه اجتماعی و جنسی می شود. گستردگی معاینه تا حدی به اطلاعاتی بستگی دارد که بیمار در اختیار پزشک قرار می دهد. معاینه معمولا شامل معاینه شکم و غالباً معاینه بخش خارجی دستگاه تناسلی است.

درمان سوزش ادرار در آقایان

درمان درد و سوزش ادرار به علت درد بستگی دارد. نخستین اقدام این است که مشخص شود منشاء درد هنگام ادرار کدام یک از موارد عفونت، التهاب، عامل های مربوط به رژیم غذایی یا ناراحتی های پروستات و مثانه می شود.
که شایع ترین دلیل سوزش ادرار عفونت مجاری ادرار است که با آنتی بیوتیک در مان می شود. پزشک با توجه به الگوی فعلی عفونت های مجاری ادرار در جامعه بهترین دارو را انتخاب می کند. اگر کشت ادرار نشان دهنده وجود باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک اولیه باشد، پزشک دارو پس از مشاهده نتایج کشت ادرار تغییر می دهد.

اگر دلیل درد و سوزش ادرار عفونی نباشد، پزشک دستور انجام آزمایش های دیگری را می دهد و درمان های دیگری را امتحان می کند. مسکن نیز گاهی اوقات بعنوان داروی ضد درد عمومی یا فراورده ی خاص از بین برنده درد مجاری ادراری مصرف می شود.
رعایت دقیق دستور مصرف دارو الزامی است. التهاب ناشی از تحریک پوست هم با پرهیز از علت تحریک درمان می شود. درد و سوزش هنگام ادرار که نتیجه بیماری های پروستات یا مثانه است، با درمان عارضه اصلی برطرف می شود.

بدخیمی آلت تناسلی، سرطان نادری است که بیشتر در ناحیه‌ی پوست آلت تناسلی و پوست ختنه‌گاه (پوستی که سر آلت تناسلی را ‌می‌پوشاند و در زمان ختنه‌شدن جدا می‌شود) مشاهده می‌شود. در صورتی که سرطان آلت تناسلی زودتر تشخیص داده‌شود‌، شانس خوبی برای موفقیت روش درمانی وجود دارد. در صورت تاخیر در تشخیص‌، بیماری پیشرفت کرده و وضعیت فرد نیز بدتر می‌شود. درمان سرطان‌های پیشرفته‌‌تر ممکن است با احتمال کمتری موفقیت‌آمیز بوده و بیماری نیز ناهنجارتر باشد. تشخیص و درمان این بیماری در اصفهان توسط دکتر امیر بهنام فر فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی انجام می‌شود.




درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آیا سرطان کلیه برگشت پذیر است؟آیا سرطان کلیه برگشت پذیر است؟

سرطان کلیه زمانی شروع می‌ شود که سلول‌ های سالم دریک یا هر دو کلیه تغییر کرده و خارج از کنترل رشد می‌ کنند و توده‌ ای به نام تومور قشر کلیه را تشکیل می‌ دهند. تومور می‌ تواند بدخیم، ناتوان یا خوش‌ خیم باشد. تومور بدخیم سرطانی است، به این معنی که می‌ تواند رشد کند و به سایر قسمت‌ های بدن گسترش یابد. ... ادامه مطلب

دلایل بی اختیاری ادرار عصبی و روش های درمان آندلایل بی اختیاری ادرار عصبی و روش های درمان آن

بی‌ اختیاری ادرار عصبی از دست دادن نا خواسته ادرار است. بی‌ اختیاری استرسی یا عصبی زمانی اتفاق می‌ افتد که حرکت یا فعالیت فیزیکی، مانند سرفه، خنده، عطسه، دویدن یا بلند کردن اجسام سنگین به مثانه شما فشار (استرس) وارد می‌کند و باعث نشت ادرار می‌ شود. ... ادامه مطلب

آیا وازکتومی قابل برگشت است؟آیا وازکتومی قابل برگشت است؟

عمل برگشت وازکتومی مسیر ورود اسپرم به مایع منی را دوباره وصل می کند.بیشتر اوقات، انتهای بریده شده لوله دوباره وصل می شود.در برخی موارد، انتهای عروق به اپیدیدیم متصل می شود.هنگامی که لوله ها به هم متصل می شوند، اسپرم می تواند دوباره از طریق مجرای ادرار جریان یابد. ... ادامه مطلب

علل تورم بیضه هاعلل تورم بیضه ها

به‌ طورکلی ورم بیضه التهاب یک یا هر دو بیضه است و به علت عفونت ایجاد می‌ شود. این بیماری حتی ممکن است از طریق عفونت در بخشی از بدن توسط خون به بیضه‌ ها رسیده باشد. ورم بیضه در برخی مواقع دارای درد بوده و گاهی نیز هیچ‌ گونه دردی به همراه ندارد. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین