تشخیص و درمان بدخیمی پروستات | اورولوژیست در اصفهان
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / سرطان پروستات / آیا سرطان یا بدخیمی پروستات قابل درمان است؟

آیا سرطان یا بدخیمی پروستات قابل درمان است؟

سرطان پروستات یکی از سرطان های شایع در میان مردها می باشد. علائم و نشانه های این بیماری به تدریج نمایان می شود؛ اما خوشبختانه می توان با هوشیاری و تشخیص این بیماری در زمان مناسب، از شدید شدن آن پیشگیری کرد و پیش از آن که به سایر اندام های بدن آسیب وارد کند، آن را درمان کرد. این سرطان در غده پروستات ایجاد می شود؛ پروستات یک غده به اندازه گردو است که در زیر مثانه قرار دارد. همان طور که گفتیم این سرطان رشد آرامی دارد و معمولا آسیب جدی به بیمار وارد نمی کند؛ اما در برخی از موارد، این سرطان تهاجمی عمل می کند و در صورت عدم درمان و عدم مراقبت در مراحل ابتدایی، به سرعت رشد می کند و گسترش می یابد. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تر درمان سرطان پروستات می پردازیم.
سرطان پروستات ممکن است در برخی از اوقات کشنده باشد چرا که می تواند به اندام ها و بافت های اطراف از جمله مثانه و راست روده گسترش یابد. متاستاز این سرطان در قسمت های دیگر بدن مانند غدد لنفاوی و استخوان نیز قابل مشاهده است.

سرطان پروستات، دومین سرطان شایع در میان مردان جهان می باشد. شما می‌توانید برای تشخیص و درمان سرطان پروستات به متخصص اورولوژی مراجعه نمایید.

سرطان پروستات چه نشانه هایی دارد؟

از آن جایی که تشخیص سرطان پروستات در زمان مناسب می تواند در درمان آن بسیار تاثیرگذار باشد، پس بهتر است نشانه هایی که به ما در تشخیص این سرطان کمک می کند را بشناسیم. این سرطان در مراحل ابتدایی علامت و نشانه خاصی ندارد، اما با پیشرفت بیماری یک سری از علائم نمایان می شوند که عبارتند از:

سرطان پروستات چگونه درمان می شود؟

اینکه سرطان پروستات کجا پخش شود و شیوع پیدا کند در راه درمان آن تغییری ایجاد نمی کند، اما اینکه سرطان پروستات در چه مرحله ای باشد و چه میزان پیشرفت داشته است درمان را سخت تر می کند. در ادامه درمان سرطان پروستات را در مراحل مختلف بررسی می کنیم.

درمان سرطان پروستات در مراحل ابتدایی:

درمان سرطان پروستات در مراحل پیشرفته:

در صورتی که بیمار تومورهای بزرگی داشته باشد، معمولا پرتودرمانی و جراحی به تنهایی نمی توانند موثر باشند؛ بنابراین به همراه آن ها، یک روش جراحی به نام پروستاتکتومی رادیکال انجام می گیرد، که در طی آن غدد لنفاوی لگن برداشته می شوند.
پزشکان سرطان های پروستات با پیشرفت ناحیه ای را پیش از انجام جراحی، از طریق درمان سیستمی درمان نمی کنند. از جمله درمان های سیستمی که می توان به آن ها اشاره کرد، درمان نئو ادجوان به وسیله محرومیت از آندروژن و شیمی درمانی نئو ادجوان می باشند.

آیا سرطان پروستات کشنده است؟

آمار نشان می دهد که حدود 30 درصد از مردان بالای 50 سال، به این سرطان مبتلا می شوند اما تنها 3 درصد از آن ها در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند. همانطور که قبلا اشاره کردیم، تشخیص زود هنگام این سرطان در درمان آن به شدت کمک کننده است.در اثر گزینه های بهتر در غربالگری و درمان، طول عمر مردانی که به سرطان پروستات مبتلا هستند افزایش یافته است. 99 درصد از مبتلایان به این بیماری، حداقل تا 5 سال پس از تشخیص این بیماری زندگی می کنند.از هر 3 مردی که بیماری در آن ها پیشرفت کند و تومور در بقیه قسمت های بدن گسترش یابد، 1 نفر پس از 5 سال به زندگی خود ادامه می دهد.
همه چیز به سرعت سرایت سرطان و واکنش بیمار به راه های درمانی بستگی دارد. با درمان، می توان سال ها با سرطان متاستاتیک پروستات به زندگی خود ادامه داد. پس نباید امید خود را از دست بدهید و جهت آسان کردن شرایط و کاهش نشانه های بیماری به پزشک مراجعه کنید و پیگیری هایی که لازم است را انجام دهید.

برخی از بدخیمی یا سرطان های مثانه پس از درمان مجددا عود می‌کنند. این حالت از جمله در سرطان‌هایی با رشد سریع و غیرتهاجمی بیشتر مشاهده می‌شود. این مسئله بر اهمیت تشخیص درست نوع سرطان و روش درمانی استفاده‌شده تاکید می‌کند. همچنین باید به این مسئله نیز توجه داشت که تشخیص سرطان و بدخیمی‌های مثانه در مراحل اولیه‌ی خود تاثیر بسیار مهمی در احتمال موفقیت روش‌های درمان سرطان مثانه خواهدداشت. اگر با علائم بدخیمی مثانه مواجه شدید؛ می‌توانید به ارولوژیست مراجعه نمایید تا با تشخیص به موقع بیماری شما، ریسک احتمالی مواجهه با عوارض سخت را به حداقل ممکن کاهش دهند.




درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آیا بستن لوله مردان برگشت پذیر است؟آیا بستن لوله مردان برگشت پذیر است؟

وازکتومی یا عمل بستن لوله ها در مردان، یکی از رایج ترین روش های پیشگیری از بارداری به شکل دائمی است که اغلب درد خاصی نیز ندارد ... ادامه مطلب

آناتومی دستگاه ادراریآناتومی دستگاه ادراری

دستگاه ادراری، به مجموعه اندام ها، مجراها، ماهیچه ها و اعصابی که برای تولید، ذخیره و انتقال ادرار با هم همکاری می کنند گفته می شود. دستگاه ادراری شامل دو کلیه، دو مجرای ادراری یا میزنای، مثانه، دو عضله اسفنکتر و مجاری ادراری است. دستگاه ادراری به سیستم کلیوی نیز معروف است. ... ادامه مطلب

علت و درمان سوزش ادرار در آقایانعلت و درمان سوزش ادرار در آقایان

درد یا سوزش دستگاه تناسلی در هنگام ادرار، که به این بیماری دیسوریا هم گفته می شود، و علامت درد، ناراحتی یا سوزش هنگام ادرار است. ممکن است در نواحی مجاری ادرار، یا به (ندرت) در بالای مثانه (لگن و زیر شکم) احساس شود. ... ادامه مطلب

کار غده پروستات چیست؟کار غده پروستات چیست؟

پروستات یک غده کوچک به اندازه یک توپ پینگ پنگ با قابلیت ارتجاعی است که در عمق کشاله ران، بین قاعده آلت تناسلی و راست روده قرار دارد.عملکرد صحیح پروستات برای تولید مثل بسیار مهم است زیرا بخشی از ترکیبات منی را که با اسپرم بیضه ها مخلوط می شود، فراهم می کند. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین