بزرگی پروستات و درمان با دارو بدون جراحی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / سرطان پروستات / آیا پروستات با دارو درمان میشود؟

آیا پروستات با دارو درمان میشود؟

پروستات غده ای به شکل گردو است که درست زیر مثانه قرار دارد و مایع منی تولید می کند. اما وقتی که خیلی بزرگ شود، پروستات به مجرای ادراری که از داخل پروستات عبور می کند؛ فشار می آورد و این می تواند منجر به ایجاد مشکل در ادرار کردن شود. برای اکثر مردان، ادرار در موقع خواب شبانه اولین علامت بزرگی پروستات می باشد. علائم دیگر ممکن است شامل مشکل در شروع جریان ادرار یا نشت باشد. همانند موهای خاکستری، پروستات بزرگ شده یک محصول فرعی پیر شدن است، علت بزرگی پروستات خوش خیم، تغییرات هورمونی است که در همه مردان در سنین بالای 40 سال به وجود می آید.

این مشکلی است که نام های مختلفی دارد، بزرگی پروستات، هایپرپلازی خوش خیم پروستات یا به سادگی BPH. شایعترین مشکل در مردان بالای 50سال بزرگ شدن پروستات است. در سن 60سالگی، بیش از نیمی از مردان مبتلا به BPH هستند. طبق سن 85سالگی، این تعداد به 90 صعود می کند. در درمان بزرگی پروستات دارو هایی مورد استفاده قرار می گیرد که ما در این مقاله چندین قرص پروستات را به طور کامل بررسی می کنیم.

انواع دارو برای بزرگی پروستات:

درمان پزشکی زمانی ایجاد می شود که اختلالات آزار دهنده شده و کیفیت زندگی را مختل می کند. درمان دارویی همیشه با قوانین سبک زندگی همراه است. انواع مختلفی از دارو های پروستات وجود دارد که به تنهایی یا ترکیبی برای درمان بزرگی پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.

درمان بزرگی پروستات

گاهی ممکن است از دو یا چند دارو و به صورت ترکیبی جهت درمان پروستات استفاده شود.

1. کپسول درمان پروستات تامسولوزین:

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفای موجود در عضله غده پروستات عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزان راه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2. فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص خوراکی پروستات وجود دارد. قرص خوراکی با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین این دارو به عنوان یک دارو ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کمتری نسبت به نسخه تجاری خود دارند.

3. قرص پراز وسین پروستات

پراز وسین به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. نتایج این دارو بسیار سریع بوده و اغلب می توان در 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پراز وسین به مدت بیشتر از 2 سال استفاده می شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیشتری مورد نیاز باشد.

4. ترازوسین پروستات

این دارو تنها آلفابلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و دارو آمریکا تایید گرفته است. تراز وسین نسبت به پراز وسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یکبار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد.

اگر فردی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا اخر عمر این دارو ها را استفاده نماید چون اثر موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهد.




درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
تومور و سرطان غدد فوق کلیوی چیست؟تومور و سرطان غدد فوق کلیوی چیست؟

تومور های موجود در غدد فوق کلیوی لزوما مراحل اولیه‌ی خود را در غدد فوق کلیوی شروع نمی‌ کنند. به تومور هایی که آغاز آنها در غدد فوق کلیوی است تومورهای اولیه گفته می‌ شود. ... ادامه مطلب

کلیه نابجا یا اکتوپیک چیست؟کلیه نابجا یا اکتوپیک چیست؟

کلیه اکتوپیک یا نابجا یک نقص مادرزادی محسوب می‌ شود که در هنگام تولد ملاحظه می ‌شود. در این حالت کلیه یا در قسمت پایین یا در سمت مقابل و یا در قسمت با ... ادامه مطلب

نحوه انجام تارگت تراپی سرطان مثانهنحوه انجام تارگت تراپی سرطان مثانه

درمان هدفمند یا تارگت تراپی یکی از روش های درمانی برای انواع مختلف سرطان و کاهش عوارض ناشی از آنها به شمار می رود . ... ادامه مطلب

آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟آتروفی بیضه (کوچک شدن بیضه ها) چیست؟

درصورتیکه علت کوچک شدن بیضه افزایش سن یا عوامل طبیعی دیگر باشد؛ این اتفاق به‌صورت آهسته و آرام‌ آرام رخ می‌دهد و مشکلی هم برای سلامتی فرد به وجود نمی‌آورد. درمان آتروفی بیضه معمولاً بر اساس بررسی‌ها و تست‌ هایی که به دنبال پیدا کردن علت کوچک شدن بیضه‌ها انجام می‌ شوند، صورت می‌ گیرد. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین