کجی آلت یا انحنای آلت تناسلی | درمان جراحی پیرونی در اصفهان
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / ناباروری مردان / علت کج شدن آلت تناسلی مردان چیست؟

علت کج شدن آلت تناسلی مردان چیست؟

به طور طبیعی آلت تناسلی مردان در هنگام نعوظ، مستقیم است؛ اما در برخی موارد هم کجی آلت تناسلی تا حدودی وجود دارد و جای نگرانی ندارد. به علت عدم باز شدن قابل قبول بافت فیبری آلت در هنگام نعوظ، آلت حین نعوظ به همان سمت منحرف می شود که درصد و میزان انحراف، رابطه مستقیم با میزان بافت فیبروزه سفت و غیر قابل اتساع آلت دارد. بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی یکی از اختلالات دستگاه تناسلی مردان است که در اثر اسکار بافت آلت تناسلی مردان ایجاد می شود. بیماری پیرونی می تواند منجر به خم شدن یا کج بودن آلت تناسلی مردان گردد. برخی از مردان مبتلا به پیرونی، متوجه انحنای بدون درد در آلت تناسلی خود می شوند که می تواند ناگهانی اتفاق بیفتد و یا با گذشت زمان بدتر شود. آلت تناسلی مرد ممکن است به سمت بالا، پایین یا در هر دو طرف انحنا داشته باشد. تغییرات شدید در شکل آلت تناسلی مرد ممکن است از برقراری رابطه جنسی جلوگیری کند. اکثر مردان مبتلا به بیماری پیرونی، مشکلی در رابطه جنسی و نزدیکی ندارند؛ اما برخی از مردان مبتلا به کجی آلت تناسلی ، دارای رابطه جنسی دردناک و اختلال نعوظ هستند. بسته به علائم عارضه انحنای آلت تناسلی، درمان آن شامل روش های دارو درمانی و عمل جراحی می باشد.

اورولوژی یک تخصص در جراحی است که کار درمان بیماری های مربوط به دستگاه ادراری زن و مرد و اندام تناسلی مرد از جمله مشکلات مربوط به آلت تناسلی مردان را برعهده دارد. همشهریان محترم! اگر به این دسته از بیماری ها مبتلا هستید با متخصص اورولوژی در اصفهان مراجعه نمایید.

علت کج شدن آلت تناسلی

انحنای آلت تناسلی یک مرد دو علت دارد یکی مادرزادی و دیگری اکتسابی است که بعداً ایجاد می شود. در انحنای مادرزادی در داخل آلت تناسلی یک مرد دو سیلندر هست که متقارن هستند و اگر یکی از آنها به صورت مادرزادی کوتاهتر باشد منجر به کجی آلت تناسلی می شود و این کجی می تواند به سمت بالا یا پایین و یا طرفین چپ و راست اتفاق افتد.

دومین علت کجی آلت تناسلی مرد اکتسابی است و در این مورد اغلب بیشتر بالای سن چهل سال دیده می شود و این افراد بیشتر کسانی هستند که سابقه بیماری دیابت و فشار خون دارند، حتی در بسیاری از موارد هیچ علت خاصی وجود ندارد. این افراد اوایل بسیاری مواقع در زمان نعوظ و مقاربت احساس درد در آلت تناسلی دارند و با لمس متوجه شیء سفتی در آلت می شوند که در این صورت به بیماری پیرونی اطلاق می شوند.

تشخیص کج شدن آلت تناسلی

پزشک شما ممکن است تنها با یک معاینه فیزیکی بتواند تشخیص دهد که آیا شما بیماری پیرونی دارید. پلاک های سخت اغلب می توانند احساس شوند که آیا آلت تناسلی سفت است یا خیر. برای بررسی نحوه انحنای آلت تناسلی، پزشک شما ممکن است دارویی را به آلت تناسلی شما تزریق کند تا آن را سفت کند و ممکن است برای مطالعه عکس بگیرد. در برخی موارد، اولتراسوند داینامیک که از امواج صوتی برای دریافت تصویری از آنچه در بدن شما است استفاده می‌کند، برای دیدن محل پلاک، بررسی تجمع کلسیم و نشان دادن جریان خون در آلت تناسلی شما استفاده می‌شود.

علت کج شدن آلت تناسلی مردان

درمان پیرونی

در موارد بسیار اندکی (تقریباً 13 نفر از هر 100 نفر)، بیماری پیرونی بدون درمان خود به خود رفع می شود. اکثر متخصصان عرصه سلامت درمان بیماری را بدون جراحی در 12 ماه اول بیماری توصیه می کنند. مردانی با پلاک های کوچک و خم شدگی اندک آلت، بدون درد و بدون وجود مشکلاتی در رابطه ی جنسی ممکن است نیازی به درمان نداشته باشند. اگر شما نیاز به درمان دارید، انتخاب های بسیاری وجود دارند.

داروهای خوراکی

درمان دارویی ممکن است به مردانی که به شدت تحت تأثیر این بیماری در طول مرحله حاد قرار گرفته اند کمک کند. اکثر پزشکان داروهای خوراکی را توصیه نمی کنند؛ چرا که مطالعات طولانی مدت هیچ مزایای قانع کننده ای را در رابطه با مصرف این دارو نشان نداده اند.

آمینو بنزوات پتاسیم

تحقیقات کمی در رابطه با کنترل های پلاسیبو نشان می دهند که این ویتامین ب کمپلکس به کاهش اندازه پلاک کمک می کند؛ اما در انحنای آن تأثیری ندارد. متأسفانه این دارو بسیار گران قیمت است و بیماران باید به مدت 3 تا 6 ماه 24 قرص مصرف کنند. این دارو همچنین می تواند معده ی شما را ناراحت کند، بنابراین بسیاری از مردان مصرف آنها را قطع کرده اند.

تاموکسیفن

این یک داروی ضد استروژن غیر استروئیدی است که برای درمان تومورهای دسموئید می باشد که شبیه به پلاک ها در بیماری پیرونی هستند. پژوهش های کنترل شده اندکی در مورد این دارو وجود دارد و آنها نشان نداده اند که تاموکسیفن بهتر از پلاسیبو اثر می کند.

کلشی سین

کلشی سین یک ماده ضد تورم می باشد که تا حدی در درمان این بیماری مفید می باشد. بسیاری از بیمارانی که از کلشی سین استفاده می کنند، دچار مشکلات معده می شوند و این دارو را قطع می کنند. هنوز ثابت نشده است که این دارو بهتر از پلاسیبو عمل می کند.

کارنیتین

کارنیتین یک داروی آنتی اکسیدان می باشد که التهاب را پایین می آورد تا به بهبود زخم کمک کند. تحقیقات، مزایای اندکی را نشان می دهند؛ اما تحقیقات کنترل شده ی اخیر نشان نمی دهند که این دارو اثر بیشتری نسبت به داروی پلاسیبو (دارونما دارد).

تزریقات آلت تناسلی

تزریق دارو مستقیماً به پلاک، نسبت به داروی خوراکی، دوزداروی بیشتری را به محل مورد نظر وارد می کند. تزریق پلاک اغلب برای مردانی استفاده می شود که بیماری پیرونی در آنها زود تشخیص داده شده یا مطمئن نیستند که می خواهند عمل جراحی انجام دهند. اغلب اوقات، پوست، پیش از تزریق بیحس می شود.

تزریقات وراپامیل

تزریقات وراپامیل اکثراً برای درمان فشار خون بالا استفاده می شوند. برخی از تحقیقات نشان می دهند که تزریقات وراپامیل ممکن است برای درد آلت و کج شدن آن نیز تأثیر داشته باشند. وراپامیل، یک گزینه ی درمانی خوب و کم هزینه برای درمان بیماری پیرونی می باشند. تحقیقات کنترل شده بیشتری برای اثبات تأثیر این دارو مورد نیاز است.

تزریق کلاژناز

کلاژناز در بدن ساخته می شود و بافت های اسکار خاصی را می شکند. تحقیقات نشان داده اند که تزریق کلاژناز به پلاک ها به ترمیم بیماری پیرونی کمک می کند. این دارو توسط سازمان غذا و دارو در آمریکا برای درمان مردان مبتلا به کج شدگی آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه تأیید شده است.

جراحی برای بیماری پیرونی

جراحی برای مردانی با مشکلات شدیدتر و ناهنجاری های آلت تناسلی که رابطه ی جنسی را برای آنها سخت می کند، انجام می شود. اکثر پزشکان پیشنهاد می کنند که جراحی را زمانی انجام دهند که تشکیل پلاک ها و کجی آلت متوقف شده باشند و به مدت حداقل 9 تا 12 ماه شرایط بیمار بدتر نشود.

دیگر درمان ها

برخی از تحقیقات نشان می دهند که کشش آلت تناسلی روزانه حداقل به مدت 6 ماه ممکن است به بازیابی طول و حالت آلت تناسلی کمک کند. درمان آلت تناسلی با سونوگرافی، اشعه، امواج شوک و وراپامیل بر روی پوست نیز مورد بررسی قرار گرفته است. این موارد، ثابت نشده اند و توسط متخصصان در این زمینه ثابت نشده اند.

اورولوژی آنکولوژی شاخه تخصصی اورولوژی است که به تشخیص و درمان سرطان‌های دستگاه ادراری مردانه و زنانه و اندام‌های تناسلی مردانه می‌پردازد. سرطان‌های اورولوژیک بسیار رایج هستند و بخش قابل توجهی از فعالیت‌های پزشکی و جراحی اورولوژیست‌ها را تشکیل می‌دهند. همشهریان گرامی! اگر با علائم ذکر شده مرتبط با سرطان های دستگاه ادراری مواجه شدید؛ به اوروانکولوژیست در اصفهان مراجعه نمایید.




درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
علل و درمان سوزش ادرار در زنانعلل و درمان سوزش ادرار در زنان

علل سوزش ادرار در زنان متفاوت می باشد. عفونت های ادراری و عفونت های مقاربتی از جمله شایع ترین علل سوزش ادرار در زنان محسوب می شود. در بررسی علل سوزش ادرار در زنان متخصص زنان نقش بسزایی ایفا می کند. ... ادامه مطلب

روشهای نمونه برداری از پروستات کدامند؟روشهای نمونه برداری از پروستات کدامند؟

نمونه برداری از پروستات روشی برای برداشتن نمونه‌ های بافت مشکوک از پروستات است. پروستات یک غده کوچک گردویی شکل در مردان است و مایعی تولید می‌ کند که اسپرم را تغذیه کرده و همچنین انتقال می‌ دهد. این روش معمولا توسط اورولوژیست انجام می‌ شود. ... ادامه مطلب

سونداژ چیست و چه کاربرد هایی دارد؟سونداژ چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

سوند، لوله‌ ای توخالی، باریک، انعطاف‌ پذیر و نرم است که می‌ تواند مایعات را وارد بدن فرد بیمار کرده یا آنها را خارج کند. ... ادامه مطلب

آتروفی بیضه چیست و چه علائم و عللی دارد؟آتروفی بیضه چیست و چه علائم و عللی دارد؟

آتروفی بیضه به کوچک شدن بیضه ها اشاره دارد که غدد تولید مثل مردانه در کیسه بیضه هستند. آتروفی بیضه به کوچک شدن بیضه های واقعی شما اشاره دارد، نه کیسه بیضه شما. این می تواند به دلایل مختلفی از جمله آسیب، یک بیماری زمینه ای یا قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص باشد. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین